Prečo upratovať s Cleangoshom ?

Máte doma neporiadok a nemáte čas nato si poriadne upratať? Alebo máte toho po práci už plné zuby a ste radi, že si môžete sadnúť a oddýchnuť? Nebodaj potrebujete celú domácnosť upratať po divokej párty? Použite našu aplikáciu Cleangosh. Pomocou pár jednoduchých krokov sa registrujete a vytvoríte ponuku na upratovanie Vašej domácnosti. Nezabudnite však zadať o aký druh upratovania ide. Je predsa len rozdiel či idete upratať byt od prachu alebo upratať niečo zložitejšie. Čím lepšia špecifikácia, tým je väčšia pravdepodobnosť, že upratovač vie načo sa má pripraviť a podľa toho Vám ponúknuť adekvátnu cenu, za ktorú Vašu domácnosť uprace.

 

            Potrebujete si zarobiť a upratovanie Vás baví? Pre Vás je táto aplikácia určená taktiež. Jedinými podmienkami je to, aby ste mali živnosť, boli spoľahliví, dochvíľni a samozrejme precízni. Pýtate sa kvôli čomu potrebujete mať živnosť? Je to kvôli tomu, aby sme Vám Vašu mzdu vedeli poslať už hneď po týždni. Nezabúdajte nato, že Vás ako upratovača môžu ľudia hodnotiť a vyjadriť spokojnosť s Vašimi službami. Ak budete prijímať viac ponúk za deň, myslíte nato, že sa na dané miesto potrebujete dostaviť včas.

 

Zdá sa Vám to veľmi jednoduché? Presne preto sme túto aplikáciu vymysleli. Aby nám čo najľahšie uľahčila sprostredkovanie ľudí čo potrebujú upratať svoju domácnosť a ľudí, ktorí by Vám radi poupratovali. Veríme, že Vám bude slúžiť presne nato, načo ju potrebujete.

 

V prípade akýchkoľvek otázok alebo pripomienok na našu aplikáciu Cleangosh nás neváhajte kontaktovať na info@cleangosh.com.